Alle collecties
Levering
Wat zijn de verzendmethoden en hoelang duurt de levering?
Wat zijn de verzendmethoden en hoelang duurt de levering?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Jouw Foodello bestelling wordt verzonden met PostNL. Alle producten worden verzonden vanuit ons magazijn in Westzaan, Noord-Holland.🚚

We leveren je bestelling in Nederland met PostNL en je kan zelf kiezen tussen thuislevering of levering bij een PostNL-punt. Bij thuislevering wordt er één keer geprobeerd de bestelling op het thuisadres te bezorgen. Bij afwezigheid proberen we de bestelling bij de buren af te leveren. Als dit niet mogelijk is, wordt de bestelling afgeleverd bij het dichtstbijzijnde PostNL-punt. Je kunt, vóór bezorging, een alternatieve bezorgvoorkeur kiezen via PostNL.

Je kunt jouw bestelling volgen via de track & trace van PostNL. Daarvoor heb je jouw postcode en de traceercode nodig die je in de verzendbevestiging ontvangen hebt. Je ontvangt de verzendbevestiging per e-mail wanneer het pakket ons magazijn heeft verlaten en aan de vervoerder is meegegeven. De e-mail wordt verzonden met de titel 'Je bestelling is verzonden'.

Levertijd

De bezorging duurt gemiddeld 1-3 werkdagen. Wij doen ons best om bestellingen die voor 21:00 uur (ma-vr) zijn geplaatst, de volgende dag te bezorgen. Mocht de bezorging langer duren, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

We stellen het op prijs als je ons hieronder laat weten of dit artikel behulpzaam voor je is geweest. Dit helpt ons om onze service te verbeteren.

Was dit een antwoord op uw vraag?