Naar de hoofdinhoud
Alle collectiesAlgemene vragen
Hoe kan ik een zakelijke bestelling plaatsen?
Hoe kan ik een zakelijke bestelling plaatsen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bij Foodello is het nu extra voordelig voor bedrijven om boodschappen te bestellen. Laat je bestelling gemakkelijk per pallet bezorgen en ontdek de extra kortingen voor zakelijke klanten! 💚

Pallet levering: voordelen voor zakelijke Klanten

Wij bieden onze zakelijke klanten de mogelijkheid hun bestellingen vanaf 150 kg per pallet te laten leveren. Voor elke pallet wordt een bedrag van €29,90 in rekening gebracht. Let op: gratis verzending is niet van toepassing op pallet leveringen, en alcoholische producten zijn uitgesloten van deze optie.

Hoe maak je gebruik van een pallet levering?

Meld je aan als zakelijke klant door dit aan te vinken tijdens het aanmeldproces. In je account kun je onder "mijn info" controleren of je een zakelijk account hebt. Voor bestellingen zwaarder dan 150 kg wordt de pallet leveringsoptie automatisch in je winkelmandje geselecteerd.

Onze vervoerder verzorgt de levering tot aan de deur. Zorg er dus voor dat je ter plaatse bent om de pallet in ontvangst te nemen. Palletzendingen worden geleverd van dinsdag tot en met vrijdag.

Heb je vragen over het plaatsen van bestellingen als zakelijke klant? Neem gerust contact op via klantenservice@foodello.nl!




Was dit een antwoord op uw vraag?