Alle collecties
Foodello+
Hoe werkt het Foodello+ loyaliteitsprogramma?
Hoe werkt het Foodello+ loyaliteitsprogramma?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wij willen onze klanten belonen voor het maken van slimme keuzes en het verminderen van voedselverspilling. Dat is waar Foodello+ in beeld komt: dit is een lidmaatschap waarbij je wordt beloond voor het verminderen van voedselverspilling. Een geweldig onderdeel van dit lidmaatschap is ook dat je je eigen impact kunt inzien - want alle kleine beetjes helpen.💪

Dit is hoe het werkt

  1. Registreer je op onze website dan maak je automatisch deel uit van Foodello+. Je lidmaatschap is digitaal en gratis. Als je je al eerder bij ons hebt aangemeld, word je automatisch toegevoegd aan het loyaliteitsprogramma.

  2. Ontvang een gratis levering voor je eerste bestelling

    De korting wordt automatisch toegevoegd aan je winkelmandje. Dit is geldig voor bestellingen van meer dan €25,-

  3. Profiteer van de hoogste kortingen

    Als lid van Foodello+ krijg je toegang tot exclusieve deals die alleen beschikbaar zijn voor leden.🎁

  4. Houd je besparingen en impact bij

    Elke kleine stap telt. Volg jouw reis van het verminderen van voedselverspilling en bewonder jouw impact in het besparen van kilo's voedselverspilling en aantal euro's!💰

Hoe berekenen wij jouw besparing?

Weet je waarom het slim is om lid te worden van Foodello+? Eerlijk gezegd zijn er veel redenen, maar één daarvan is dat je de kans krijgt om bij te houden hoeveel voedselverspilling je hebt verminderd en hoeveel geld je hebt bespaard tijdens het winkelen bij ons. Maar hoe berekenen wij dit?

  • Zo berekenen we hoeveel de kilo's voedselverspilling je hebt verminderd:

We gebruiken simpelweg het totaalgewicht van al je bestellingen. Momenteel is alles in het pakket en het pakket zelf inbegrepen in het gewicht.

Voorbeeld: als je twee keer bij ons besteld hebt en de pakketten wogen vijf kilo en drie kilo, dan heb je in onze ogen acht kilo voedselverspilling verminderd.

  • Zo berekenen we hoeveel geld je hebt bespaard tijdens het winkelen bij ons:

Wij vergelijken onze prijzen altijd met de reguliere prijzen in supermarkten en berekenen op basis daarvan onze kortingspercentages.

Als je een bestelling plaatst, controleren we alle producten die je hebt besteld en berekenen we het verschil tussen de prijzen in de supermarkt en de prijs die je bij ons betaald hebt. Zo berekenen wij het geld dat je bespaart.

Heb je vragen over Foodello+?

We nodigen je uit om onze FAQ-pagina te bekijken, dat kan hier: Foodello.💚

We stellen het op prijs als je ons hieronder laat weten of dit artikel behulpzaam voor je is geweest. Dit helpt ons om onze service te verbeteren.

Was dit een antwoord op uw vraag?