Alle collecties
Levering
Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?
Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Onze levertijd bedraagt ​​gemiddeld 1 tot 3 werkdagen. Wij doen ons best om bestellingen die voor 21.00 uur zijn geplaatst (ma-do), de volgende dag te bezorgen. Mocht de bezorging langer duren dan verwacht, dan nemen wij altijd contact met je op!

Wil je weten waar jouw Foodello-pakket nu is?

Je kunt je bestelling volgen met de Track & Trace service van PostNL op de volgende website: Track&Trace van PostNL.

Je hebt jouw postcode nodig en de traceercode die je in de verzendbevestiging hebt ontvangen. Je ontvangt de verzendbevestiging per e-mail wanneer het pakket ons magazijn heeft verlaten en is overhandigd aan PostNL. De e-mail wordt verzonden met de titel: "Bevestiging van bestelling".

Wat te doen als de bestelling niet bevestigd is?

Als je deze verzendbevestiging nog niet hebt ontvangen, kan het zijn dat je bestelling door Foodello is ontvangen, maar ons magazijn nog niet heeft verlaten.

Heb je de indruk dat de bezorging van je bestelling lang op zich laat wachten en/of geeft deze al enkele dagen geen update in de track & trace? Dan kun je contact met ons opnemen via e-mail klantenservice@foodello.be of via de chat rechtsonder op deze pagina. Wij kijken graag voor je of alles goed gaat en of we je ergens mee kunnen helpen! 😃

We stellen het op prijs als je ons hieronder laat weten of dit artikel behulpzaam voor je is geweest. Dit helpt ons om onze service te verbeteren.

Was dit een antwoord op uw vraag?