Mijn account
Hoe kan ik een account aanmaken?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil jij samen met Foodello de strijd aangaan tegen voedselverspilling? Dat is eenvoudig!😃

Zo maak jij een eigen account aan:

1. Klik op Inloggen.

2. Er verschijnt een nieuw venster. Als je al bent geregistreerd vul je gewoon je inloggegevens in en klik je op "inloggen". Als je een nieuwe klant bent, klik je op "Meld je aan":

3. Volg de instructies door een geldig e-mailadres, een geldig telefoonnummer (vergeet niet het land te selecteren voor de juiste landcode) en een veilig wachtwoord te gebruiken.

4. Je ontvangt een verificatiecode via sms, vergeet niet je telefoon in de gaten te houden!😉 De verificatiecode bestaat uit 4 cijfers.

5. Na deze verificatie ontvang je een e-mail ter bevestiging van het aanmaken van je account met een link om jouw account en het creëren hiervan te bevestigen. Je bent hierna klaar om in te loggen en wat lekkers te bestellen.😋

We stellen het op prijs als je ons hieronder laat weten of dit artikel behulpzaam voor je is geweest. Dit helpt ons om onze service te verbeteren.