Alle collecties
Algemene vragen
Waarmee vergelijken jullie de prijzen van de producten?
Waarmee vergelijken jullie de prijzen van de producten?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wij vergelijken de prijzen van onze producten altijd met het normale prijsniveau van supermarkten. Het normale prijsniveau is exclusief verschillende promotiekortingen, uitverkopen en speciale acties van de supermarkten. Indien het normale prijsniveau van een product niet beschikbaar is vergelijken wij de prijs met de aanbevolen adviesprijs van de producent.

Het kan voorkomen dat dezelfde producten die wij in onze winkel hebben elders voor een andere prijs worden aangeboden. We willen uiteraard altijd de juiste prijs aanbieden in onze webshop. Dus heb je een voorbeeld van een specifiek product dat, zonder acties of kortingen, goedkoper wordt aangeboden in een andere algemene supermarkt? Dan willen we je vragen om contact op te nemen met onze klantenservice zodat wij de prijzen kunnen vergelijken en aanpassen indien nodig. Je kunt een e-mail sturen naar klantenservice@foodello.be.💚

We stellen het op prijs als je ons hieronder laat weten of dit artikel behulpzaam voor je is geweest. Dit helpt ons om onze service te verbeteren.

Was dit een antwoord op uw vraag?